Ετοιμάζεται νέα σεζόν του True Detective

Το True Detective, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές όλων των εποχών. Μιλώντας φυσικά για την θρυλική πρώτη σεζόν με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson.

Τώρα, σύμφωνα με το Deadline, το HBO ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σεζόν, η 4η σε αριθμό, χωρίς όμως να εμπλέκεται ο βασικός δημιουργός της, Nic Pizzolatto.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του HBO, Casey Bloys αποκάλυψε τα εξής:

Μπορώ με ασφάλεια να πω ότι έχουμε μια ομάδα σεναριογράφων για να βρουν το σωστό ύφος και πλαίσιο. Σίγουρα θα είναι σε κάτι που θα έχει ενδιαφέρον και αυτό θα ενισχυθεί από μια νέα φωνή στο project. H ποιότητά είναι που μας οδηγεί και εάν καταλήξουμε με σενάρια που νιώθουμε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικά ή δεν είναι τόσο ποιοτικά, τότε δεν θα το κάνουμε απλά για να το κάνουμε.

Η αλήθεια είναι μετά την 1η σεζόν, οι άλλες 2 δεν μπόρεσαν ποτέ να πιάσουν τα στάνταρ της πρώτης. Ακόμα και αν στην 3η έγινε μια στροφή πιο κοντά στο ύφος της πρώτης, παρόλα αυτά ήταν σαν κάτι να έλειπε.

Θυμίζουμε ότι η 2η σεζόν είχε ένα υπέρλαμπρο καστ αποτελούμενο από τους Vince Vaughn, Rachel McAdams, Colin Farrell και Taylor Kitsch. Η 2η σεζόν προβλήθηκε ένα χρόνο μετά την 1η χωρίς φυσικά να φτάνει ούτε στο ελάχιστο τον προκάτοχό του.

Η 3η και όπως φαίνεται τελευταία σεζόν με τον Nic Pizzolatto ήρθε 4 χρόνια μετά με πρωταγωνιστές τους Mahershala Ali και Stephen Dorff.

Εσείς θα θέλατε μια ενδεχομένως 4η σεζόν του True Detective; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *