Έτερος Εγώ: Κοντά σε μία ιστορική συμφωνία με το Netflix

Εδώ και χρόνια, οι Έλληνες θεατές ζητούσαν μία αστυνομική σειρά στα πρότυπα του Hollywood. Για κάποιους ήταν άπιαστο όνειρο, άλλα όπως λέει και το ρητό αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις! Ο λόγος για το Έτερος Εγώ, η αστυνομική σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια.

Το Έτερος Εγώ, από τότε που προβλήθηκε στην COSMOTE TV έκανε πάταγο και εκτόξευσε τα νούμερα του συνδρομητικού καναλιού. Μάλιστα το ίδιο το κανάλι ήταν στην συμπαραγωγή!

Όσοι την έχουν δει την συγκρίνουν αναπόφευκτα με παραγωγές του Netflix, ενώ τολμούμε να πούμε ότι είναι πολύ καλύτερη από τις ισπανικές σαπουνόπερες που μας έχει συνηθίσει. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν αν η ελληνική σειρά πήγαινε στο Netflix;

Στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” λοιπόν ειπώθηκε πως οι συντελεστές της σειράς είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν συμφωνία με το Netflix ούτως ώστε να φιλοξενηθεί παγκοσμίως στην διασημότερη streaming πλατφόρμα. 

Έτερος Εγώ Netflix
Έτερος Εγώ Netflix

Μάλιστα, η ελληνική σειρά πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του Netflix καθώς είναι γυρισμένη σε 4Κ ανάλυση. Δεν έχει επέλθει ακόμα οριστική συμφωνία καθώς μένουν κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Εάν όντως επιτευχθεί αυτή η συμφωνία θα μιλάμε για μια ιστορική στιγμή για τις εγχώριες παραγωγές καθώς θα αποτελέσει την πρώτη ελληνική σειρά του Netflix.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *