Έρχεται spinoff του A Quiet Place

Χωρίς καν να έχουμε δει ακόμα την 2η ταινία του franchise(καταραμένε covid) μάθαμε ότι έρχεται spinoff του A Quiet Place.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η Paramount Pictures, ο κόσμος του A Quiet Place πρόκειται να μεγαλώσει. Το spinoff του A Quiet Place, παρόλο που θα είναι spinoff θα αποτελεί το 3ο κεφάλαιο της σειράς. Επίσης θα συνδέεται με τις δύο προηγούμενες ταινίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ιδέα την εμπνεύστηκε ο δημιουργός του francishe John Krasinski. Παρόλα αυτά, σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Jeff Nichols, ο οποίος θα αναπτύξει και το σενάριο.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο A Quiet Place κυκλοφόρησε το 2018 και αποτέλεσε ιδιαίτερα εισπρακτική επιτυχία στο παγκόσμιο box office. Για την ιστορία, η ταινία είχε budget 20 εκατομμύρια δολάρια και απέσπασε συνολικά 340 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως προαναφέραμε ακόμα δεν έχουμε δει το A Quiet Place Part II καθώς λόγω της πανδημίας η ταινία έχει αλλάξει πολλαπλές ημερομηνίες. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2021.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι για την σεναριακή κατεύθυνση του spinoff αλλά ούτε και πότε πρόκειται να αρχίσουν τα γυρίσματα.

Spread the love

One thought on “Έρχεται spinoff του A Quiet Place

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *