ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ : Αυτό είναι το MENU του PLAYSTATION 5

Και είναι πραγματικό ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ!

Πριν λίγες μέρες η Sony μας είχε δείξει το εσωτερικό της κονσόλας. Εκεί μάθαμε νέα πράγματα για το σύστημα ψύξης, τον SSD κτλ. Σήμερα η Sony έδωσε άλλη μία απάντηση που περίμεναν οι φανατικοί της καιρό. Φυσικά μιλάμε για το User Interface η UI το πασίγνωστο. Η το Menu αν θέλετε πιο απλά και ελληνικά.

Συγκεκριμένα η Sony έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας 10+ λεπτών όπου παρουσιάζει την εμπειρία χρήστη που μπορούν να περιμένουν όσοι αγοράσουν την κονσόλα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το Menu του Playstation 5 δείχνει πραγματικό next generation UI. Όπως θα ακούσετε/δείτε και στο βίντεο φτιάχτηκε εξολοκλήρου από την αρχή παίρνοντας τα θετικότερα στοιχεία του UI του PS4. Μερικές πληροφορίες που μάθαμε είναι το νέο Control Center. Το οποίο θα σας επιτρέπει όσο τρέχει κάποιο παιχνίδι να έχετε πρόσβαση σε διάφορες πολύ χρήσιμες λειτουργίες

Όλο το UI είναι σχεδιασμένο να τρέχει σε 4Κ ανάλυση, η εναλλαγή στα διάφορα παιχνίδια γίνεται αστραπιαία και πολλά ακόμα. Αν θέλετε να διαβάσετε πιο αναλυτικά πατήστε εδώ.

Δείτε το βίντεο και πείτε την γνώμη σας στα σχόλια!

Spread the love

One thought on “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ : Αυτό είναι το MENU του PLAYSTATION 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *