ΕΠΙΣΗΜΟ : Αυτά είναι τα νέα χειριστήρια του PSVR για το PS5

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Sony είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας για το PS5. Έτσι, σταδιακά η ίδια η εταιρεία αποκαλύπτει περισσότερα για το επερχόμενο σύστημα της, με σειρά να έχουνε τα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ νέα χειριστήρια για το νέο PSVR.

Τα χειριστήρια του νέου PSVR, θα είναι πιο σφαιρικά, επιτρέποντας σε ένα ακόμη πιο φυσικό κράτημα και ελευθερία κινήσεων. H Sony, μάλιστα επισημαίνει ότι έγιναν δεκάδες δοκιμές σε διαφορετικά μεγέθη χεριών για τον σχεδιασμό του νέου PSVR χειριστηρίου. Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε και την ήδη πλούσια εμπειρία της από την κατασκευή χειριστηρίων για το PlayStation.

Τα νέα VR χειριστήρια θα φέρουν και την τεχνολογία του DualSense, δηλαδή τα adaptive triggers, ενώ θα διαθέτουν και απτική ανάδραση. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν τα δάχτυλά σας χωρίς να τα ακουμπάτε σε συγκεκριμένες περιοχές για τον δείκτη, τον αντίχειρα κτλ.

Το tracking του VR heaset θα γίνεται θα γίνεται μέσα από τον δαχτύλιο στο κάτω μέρος του χειριστηρίου.

Τέλος, η Sony υπόσχεται πως έχει ακόμη πολλά να μας δείξει για το επόμενης γενιάς PSVR στο PS5. Μείνετε συντονισμένοι στα social media μας για οτιδήποτε νεότερο.

Spread the love

One thought on “ΕΠΙΣΗΜΟ : Αυτά είναι τα νέα χειριστήρια του PSVR για το PS5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *