Έρχεται το Elder Scrolls στο netflix;

Δεν μας έφτανε το Witcher μάλλον και το αποφάσισε να φέρει κι άλλες σειρές βασισμένες σε games. Σύμφωνα λοιπόν με φήμες το Elder Scrolls έρχεται στο netflix.

Όπως μεταφέρει ο γνωστός insider Daniel Richtman, η Bethesda θα συνεργαστεί με το netflix για να μεταφέρει στην μικρή οθόνη το The Elder Scrolls. Το netflix απο την μεριά του έχοντας πια δοκιμάσει την μεταφορά παιχνιδιών σε σειρές με το The Witcher, το οποίο αποτελεί πλέον ένα από τους κράχτες της πλατφόρμας, ελπίζει στην ίδια επιτυχία.

Η Bethesda απο την μεριά της μετά την εξαγορά της απο την Microsoft, ανακοίνωσε την συνεργασία με την Amazon Studios. Αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας είναι η μεταφορά του Fallout στην μικρή οθόνη. Η Bethesda δείχνει έτοιμη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους τίτλους της.

Έρχεται το Elder Scrolls στο netflix;

Πάντως το netflix έχει πάρει φόρα με τις gaming σειρές. Το Assassin’s Creed έρχεται στην πλατφόρμα με live action σειρά, ενώ anime σειρά πρόκειται να αποκτήσει και το Cyberpunk 2077 καθώς και για το Splinter Cell της Ubisoft. Από την άλλη το Resident Evil θα έχει 2 ξεχωριστές σειρές. Γενικά έρχονται πραγματάκια στο netflix και ελπίζουμε να αξίζουν την προσμονή

Spread the love

One thought on “Έρχεται το Elder Scrolls στο netflix;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *