ΕΚΤΑΚΤΟ: Ίσως δούμε σειρά στο σύμπαν του Harry Potter

Το σύμπαν του Harry Potter είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο λατρεμένα κινηματογραφικά franchises όλων των εποχών. Όσοι από εσάς είστε γεννημένοι δεκαετία 90′, θα θυμάστε τι χαμός γινόταν με κάθε του ταινία!

Τώρα έρχεται μία είδηση βόμβα που επιθυμεί(;) να ταράξει τα τηλεοπτικά αυτή την φορά νερά. Η Warner Bros φαίνεται ότι γλυκοκοιτάζει την δημιουργία μίας τηλεοπτικής σειράς στο σύμπαν του διάσημου μάγου, χωρίς να είναι ακόμα τίποτα επίσημο.

Φυσικά, αν η σειρά πραγματοποιηθεί θα προβληθεί αποκλειστικά στην συχνότητα του HBO Max. Για την ώρα όλα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αν και όπως μεταφέρει το Deadline η εταιρεία παραγωγής έχει αρκετές ιδέες που συζητάει με τα στελέχη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνολικά 8 ταινίες του Harry Potter, έχουν επιφέρει κέρδη άνω των $7 δισεκατομμύρια δολαρίων στο box office. Οπότε το θεωρούμε λίγο παράτολμο η Warner να αφήσει το διάσημο franchise να χαθεί στην λήθη.

Θυμίζουμε ότι από το σύμπαν έχει δημιουργεί η κινηματογραφική σειρά ταινιών Fantastic Beasts το οποίο αποτελεί spin-off! Έχουμε δει μέχρι τώρα 2 ταινίες, ενώ τα γυρίσματα της 3ης συνεχίζονται ακόμα!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *