ΕΚΤΑΚΤΟ: Η επίσημη σύνοψη της σειράς The Lord Of The Rings

Πριν κάποιες βδομάδες σας είχαμε ενημερώσει για το καστ της σειράς The Lord Of The Rings, ενώ και για τα γυρίσματα που ολοκληρώθηκαν. Μέρα με την μέρα που περνάει βρισκόμαστε πιο κοντά στην επιστροφή μας στην Μέση Γη και η Amazon φροντίζει να ανεβάσει το hype.

Όπως σας είχαμε πει και στο live και σε διάφορα άρθρα, ουσιαστικά η σειρά θα εξελίσσεται πριν τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη:

Η επερχόμενη σειρά των Amazon Studios φέρνει στις οθόνες σας για πρώτη φορά τις ηρωικές ιστορίες της μυθικής Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Το επικό δράμα θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των The Hobbit και The Lord of The Rings και θα μεταφέρει τους θεατές σε μια εποχή όπου σφυρηλατίστηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανήλθαν στην εξουσία και διαλύθηκαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που έβγαλε η πένα του Tolkien απειλούσε να σκεπάσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικά ειρηνική, η σειρά θα ακολουθήσει ένα ανσάμπλ χαρακτήρων, τόσο γνώριμων όσο και καινούργιων καθώς θα αντιμετωπίσουν την επάνοδο του κακού στη Μέση Γη. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα επιβλητικά δάση της πρωτεύουσας των elves το Lindon, μέχρι το νησί της Numenor και τα πέρατα του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρας θα αφήσουν ανεξίτηλα γραμμένες τις ιστορίες τους για πολλές γενεές.

Το cast απαρτίζεται από πολλά γνωστά και πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα όπως οι: Peter Mullan (Westworld, Ozark), Benjamin Walker (Jessica Jones), και τον Will Poulter (Black Mirror).

Σας θυμίζουμε ότι η Amazon έχει ένα πλάνο που φτάνει για 5 σεζόν με το budget του σόου να ξεπερνάει τα $500 εκατομμύρια. Χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα που έδωσα για να αποκτήσει τα δικαιώματα.

Το The Lord Of The Rings θα προβληθεί εκτός απροόπτου τέλη 2021 με αρχές 2022!

Spread the love

2 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ: Η επίσημη σύνοψη της σειράς The Lord Of The Rings

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *