ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Sony αφαιρεί το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store

Σε μία τεράστια και πρωτόγνωρη κίνηση προέβη πριν λίγα λεπτά η Sony, ανακοινώνοντας πως αφαιρεί το Cyberpunk 2077 από το ψηφιακό της κατάστημα. Απίστευτό; Και όμως αληθινό!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για την ώρα οι κάτοχοι PS4 και PS5 δεν μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι μέσω του PS Store.

Ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση:

Η ιαπωνική εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία θέλει να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την ικανοποίηση των πελατών της. Για αυτό ξεκινά άμεσα να κάνει refund σε όσους έχουν αγοράσει τον τίτλο της CD Projekt και θέλουν πίσω τα χρήματά τους. Ταυτόχρονα, κανείς, μέχρι νεωτέρας, δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει, ψηφιακά, τον τίτλο.

Το παραπάνω δεν επηρεάζει όσους ήδη έχουν αγοράσει το παιχνίδι. Αν κάποιος σκόπευε να το αγοράσει και να παίξει σε PlayStation 5, μέσω backwards compatibility, πλέον δεν έχει αυτή την δυνατότητα.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η CD PROJECT RED;

Η CD Project Red σε ανακοίνωσή της απευθύνθηκε στους κατόχους του τίτλου σε PlayStation 4. Όπως αναφέρει, μετά από συζητήσεις με την ομάδα του PlayStation, πάρθηκε η απόφαση να σταματήσει η ψηφιακή διανομή του Cyberpunk 2077 μέσω του PS Store. Όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν την φυσική έκδοση του τίτλου, από online ή μη καταστήματα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, όλες οι εκδόσεις του Cyberpunk 2077 θα πάρουν κανονικά όλες τις ενημερώσεις που θα γίνουν διαθέσιμες το επόμενο διάστημα. Όσοι επιθυμούν να μην περιμένουν για τα διορθωτικά updates, μπορούν να κάνουν refund μέσα από την ειδική σελίδα της Sony.

Τέλος, η ανακοίνωση κλείνει με δήλωση πως η ομάδα εργάζεται σκληρά για να επαναφέρει το Cyberpunk 2077 στο PlayStation Store όσο νωρίτερα γίνεται.

Πραγματικά, όσα χρόνια ασχολούμαστε με τον χώρο δεν θυμόμαστε τέτοια κατάσταση σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή! Αυτή η κίνηση σίγουρα θα φέρει απανωτές αντιδράσεις στο άμεσο μέλλον!

Cyberpunk 2077 ανακοίνωση
Cyberpunk 2077 ανακοίνωση
Spread the love

2 thoughts on “ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Sony αφαιρεί το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *