Έκτακτο: Aναβολή πήρε και το Dune – Τι γίνεται με τα άλλα της Warner;

Πριν κάποια 24ωρα σας μεταφέραμε την είδηση ότι τα No Time To Die και Fast 9 πήραν και άλλη αναβολή, πέρα από την ήδη υπάρχουσα. Και εκεί που δεν προλάβαμε να πούμε Έλα Παναγιά μου. Έσκασε. Το απόγευμα της Δευτέρας η Warner Bros ανακοίνωσε ότι το Dune έλαβε αναβολή ενός έτους (!). Συγκεκριμένα η νέα ημερομηνία ορίστηκε στη 1 Οκτωβρίου του 2021(!)

Μα 1 χρόνο ρε παιδιά;

Θυμίζουμε ότι η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Denis Villeneuve ένας από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες. Μεταξύ άλλων μας έχει χαρίσει το Arrival, Sicario, Prisoners και το νεότερο κεφάλαιο στο σύμπαν του Blade Runner.

Θεωρούμε ότι σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση της Warner έπαιξε η χλιαρή πορεία του Tenet, καθώς μπορεί να έχει κάνει εισπράξεις πάνω από 300 εκατομμύρια στο box office αλλά δεν “έσωσε” τον κινηματογράφο καθώς η πανδημία επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα. Εξου και δικαιολογημένη ως ένα βαθμό η αναβολή του Dune.

Δυστυχώς η πανδημία έχει επηρεάσει κάθε τομέα στον κόσμο, και ο κινηματογράφος είναι από τους πιο ζημιογόνους. Άγνωστο παραμένει για την ώρα η άλλη ταινία της Warner, το Wonder Woman 1984, αν και θεωρούμε σχεδόν σίγουρη την αναβολή του. Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα της ταινίας είναι για τον Δεκέμβριο.

Αχνοφαίνεται η αναβολή..

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι η νέα ημερομηνία του Dune, πέφτει πάνω στην νέα ταινία του Batman. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αλλά αυτό το μπάχαλο που έχει προκύψει με την πανδημία κάνουν το 2021 “πνιγμένο” από πρεμιέρες και blockbusters. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να σταματήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτό το κακό. Για όλους!

Παρακάτω δείτε τα trailers των ταινιών που έχουμε δει ως τώρα.

Dune

Wonder Woman 1984

The Batman

Spread the love

2 thoughts on “Έκτακτο: Aναβολή πήρε και το Dune – Τι γίνεται με τα άλλα της Warner;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *