Το Disney Plus ανεβαίνει! Ξεπέρασε τους 100 εκ. συνδρομητές

Το Disney Plus όλο και κλείνει την ψαλίδα με τον μεγάλο του αντίπαλο, το Netflix. Το Netflix αυτή την στιγμή αριθμεί πάνω απο 200 εκ. συνδρομητές, τώρα το Disney Plus έσπασε το φράγμα των 100 εκ συνδρομητών. Το γεγονός αυτό ανακοίνωσε μέσω του Deadline ο CEO της πλατφόρμας της Disney, Bob Chapek.

Η τελευταία ενημέρωση είχε έρθει τον Φεβρουάριο όταν και μάθαμε πως κόντευε τους 95 εκ. συνδρομητές. Ο Chapek, μάλιστα, ανακοίνωσε και τον νέο στόχο του Disney+:

Είναι γεγονός πως έχουμε θέσει στόχο να κυκλοφορούμε πάνω από 100 νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων των Disney Animation, Disney Live Action, Marvel, Star Wars και National Geographic.

Αν και η πανδημία μετατόπισε την βιομηχανία της ψυχαγωγίας προς το streaming, η Disney συνεχίζει να δίνει βαρύτητα στις κινηματογραφικές παραγωγές. Αυτό τόνισε και ο Chapek στο πλαίσιο του Disney Investor’s Day τον περασμένο Δεκέμβριο. Αναλυτές και επενδυτές πάντως οι συνδρομές του Disney+ θα αυξάνονται μέχρι το 2024 οπού θα ξεπεράσει τους 230 εκ. χρήστες παγκοσμίως.

Πότε θα έρθει όμως το Disney Plus στην Ελλάδα;

Αν και το Disney+ δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην χώρα μας, παραγωγές του όπως το “The Mandalorian” αλλά και το πρόσφατο ‘WandaVision” έχουν αποκτήσει φανατικό ελληνικό κοινό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπηρεσία αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες. Καλά διαβάσατε, το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα και την Ανατολική Ευρώπη αυτή την άνοιξη. Τώρα αν η είσοδος γίνει με απευθείας διάθεση ή μέσω κάποιου τρίτο παρόχου, δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν.

Spread the love

One thought on “Το Disney Plus ανεβαίνει! Ξεπέρασε τους 100 εκ. συνδρομητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *