Η Disney ξεκινάει γυρίσματα στην Ελλάδα και ψάχνει κόσμο

Η Disney ξεκινάει γυρίσματα για μια μεγάλου μήκους ταινία στην Ελλάδα. Το μεγάλο αυτό στούντιο αναζητά βοηθητικούς ηθοποιούς καθώς και νέους που γνωρίζουν μπάσκετ.

Σύμφωνα με τον Πάνο Κουάνη, τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), και την συνέντευξη του στο περιοδικό Σινεμά, στα τέλη της Άνοιξης η Disney θα ξεκινήσει γυρίσματα για μία μεγάλου μήκους ταινία. Πάντως η Disney δεν είναι η μόνη που θα κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα.

Τι να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων για μεγάλου μήκους ταινία ζητούνται έφηβοι και νέοι (αγόρια) ηλικίας 13 – 30 οι οποίοι να έχουν επαφή με το μπάσκετ (χωρίς να έχουν παίξει απαραίτητα σε ομάδα.)

Η γονική συναίνεση είναι απαραίτητη (στην περίπτωση ανηλίκων) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: 6984449847, 6978871675, 6972645775 και στην ηλ. διεύθυνση: [email protected]

Επιπλέον, ζητούνται άτομα όλων των ηλικιών για να συμμετάσχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν 2 πρόσφατες φωτογραφίες (1 πρόσωπο – 1 ολόσωμη) μαζί με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στην ηλ. διεύθυνση: [email protected] ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6980644631, 6947733168, 6976735560.

Όπως επίσης είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κουάνης:

«Είμαστε μόλις στις αρχές του τρίτου μήνα του 2021 και έχουμε πολλές μεγάλες παραγωγές – πέρα από τις πολυάριθμες μικρομεσαίες με budget που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ – οι οποίες έρχονται στην Ελλάδα. Μιλάμε για ταινίες και σειρές που τυπικά ξεπερνούν τα δέκα εκατ. ευρώ σε προϋπολογισμό»

«Η μια μεγάλη παραγωγή είναι αυτή της Disney, που αφορά την ζωή του Γιάννη Αντετοκούμπο, του “Greek freak“, μέχρι την εφηβεία του. Η άλλη είναι το τρίτο “επεισόδιο” των ταινιών “Γάμος αλά Ελληνικά“, των Τομ Χάνκς και Ρίτα Γουίλσον, ενώ η νέα επιβεβαιωμένη παραγωγή είναι αυτή με τον Ντάνιελ Κρέγκ που το καλοκαίρι θα έρθει στην Πελοπόννησο, στο Πόρτο Χέλι, για τα γυρίσματα μιας action comedy τύπου ταινίας. Την ίδια ώρα περιμένουμε και μια ταινία Sci Fi του Ντέϊβιντ Κρόνεμπεργκ, που θα καταφθάσει για γυρίσματα πάλι το καλοκαίρι στην Ελλάδα», ανέφερε.

Τέλος στην Ελλάδα θα γίνουν γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά δράσης «Jack Ryan». Η σειρά θα ακολουθεί τις περιπέτειες του διασημότερου αναλυτή της CIA, του ήρωα που έχει δημιουργήσει ο συγγραφέας Τομ Κλάνσυ.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *