Η Κρίστεν Στιούαρτ μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα Νταϊάνα

Στο νέο βιογραφικό δράμα «Spencer», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κρίστεν Στιούαρτ και σκηνοθετεί ο Χιλιανός, Πάμπλο Λαραΐν. Η ταινία παίρνει τον τίτλο της από το πατρικό όνομα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και διαδραματίζεται σε ένα πολύ στενό χρονικό πλαίσιο.

Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια τριών ημερών, το Δεκέμβριο του 1991 στο Σάντριγχαμ. Εκείνες τις ημέρες, η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου αντιλαμβάνεται πλέον πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο γάμος της είναι μια αποτυχία κι ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να γίνει βασίλισσα.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Στίβεν Νάιτ, ενώ προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2021, λίγο πριν την 25η επέτειο του θανάτου της Νταϊάνα.

Η επιλογή της Κρίστεν Στιούαρτ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί στην αρχή να φάνηκε παράξενη σε πολλούς, όμως η πρώτη της φωτογραφία ως Νταϊάνα που κυκλοφόρησε, δείχνει μια εκπληκτική ομοιότητα με την πριγκίπισσα.

«Όλοι στη γενιά μου μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι σε ένα παραμύθι ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα, την παντρεύεται και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα», είπε ο σκηνοθέτης.

«Αυτό είναι το παραμύθι που ξέρουμε. Όταν όμως κάποια λέει, “δεν θέλω να γίνω βασίλισσα, προτιμώ να είμαι απλώς ο εαυτός μου”, είναι μια μεγάλη απόφαση, μια ανατροπή στο παραμύθι. Μια τέτοια απόφαση ήταν κάτι που με εξέπληττε πάντα και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να την πάρεις. Κι αυτή ακριβώς θα είναι η καρδιά της ταινίας».

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *