Βρετανία: Κάποιοι πήραν άδεια από την δουλειά τους για να παίξουν PS5

Έχουμε διαβάσει πάρα πολλά για το Playstation 5 αλλά σίγουρα αυτό μπαίνει στα τοπ αγαπημένα μας. Συγκεκριμένα βρετανοί gamers, την ημέρα που κυκλοφόρησε η κονσόλα θέλησαν να εξασφαλίσουν και τον απαιτούμενο χρόνο μαζί της. Για αυτό πήραν άδεια από την δουλειά για να παίξουν στο PS5.

Έτσι σύμφωνα με έρευνα  το 66% των Βρετανών που αγόρασε το PlayStation 5 δεν πήγε στη δουλειά την πρώτη ημέρα. Η έρευνα έγινε από τους executives σε 500 άτομα.

PS5
PS5

Σχεδόν 2 στους 3 δήλωσαν ότι πήραν ρεπό από τη δουλειά τους και πέρασαν την ημέρα τους, τεστάροντας το απόκτημά τους.

Ακόμα, μια άλλη έρευνα έδειξε ότι το 2% δήλωσε «ασθένεια στο γραφείο» ενώ το 31% ανέφερε ότι εργάστηκε κανονικά είτε γιατί είχαν τελειώσει οι ημέρες της άδειας.

Ομολογούμε ότι και η κατάσταση με τον Covid-19 δεν προξένησε τόσο μεγάλη εντύπωση στους υπεύθυνους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια προώθησης του PS5, η Sony “γέμισε” το μετρό του Λονδίνου με τα κλασσικά κουμπιά του Playstation brand.

Η νέα κονσόλα της Sony είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη, προφανώς και στην χώρας μας, από τις 19 Νοεμβρίου. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα τεμάχιο διαθέσιμο προς το παρόν!

Εσείς πήρατε το Playstation 5; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

One thought on “Βρετανία: Κάποιοι πήραν άδεια από την δουλειά τους για να παίξουν PS5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *