ΒΟΜΒΑ – Το Netflix ανακοίνωσε σειρά Assassin’s Creed

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση, ότι το Netflix ετοιμάζει σειρά Assassin’s Creed. Μάλιστα ο streaming γίγαντας επιχειρεί να δημιουργήσει ένα σύμπαν που θα περιλαμβάνει animated και anime σειρές.

Ο αντιπρόεδρος Oρίτζιναλ σειρών του Netflix, Peter Friedlander, δήλωσε ότι η πλατφόρμα έχει στόχο να δημιουργήσει μία επική και εντυπωσιακή σειρά που θα βάλει το κοινό μέσα στη μεγάλη ιστορία του videogame. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το franchise Assassin’s Creed είναι το μεγαλύτερο της Γαλλικής Ubisoft και ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του gaming.

Για την ιστορία η ταινία του Assassins Creed του 2016 με τον Michael Fassbender να κρίνεται ως αποτυχημένη. Αν μας ρωτάτε την θεωρούμε αρκετά καλή προσπάθεια που χώλαινε αρκετά στο σενάριο.

Με βάση την επιτυχία που γνώρισε το The Witcher πέρυσι, το Netflix αρχίζει και βλέπει με καλό μάτι τις μεταφορές παιχνιδιών στην μικρή οθόνη. Ευχόμαστε το Assassins Creed του Netflix να είναι και ανάλογο το αποτέλεσμα, οπτικά αλλά και στις ερμηνείες και στην ιστορία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο κεφάλαιο στο σύμπαν των AC, το Assassin’s Creed Valhalla καταφτάνει στις 10 Νοεμβρίου 2020.

Εκτιμούμε ότι η σειρά δεν θα την δούμε στις οθόνες μας πριν το 2022. Για αυτό οπλιστείτε με υπομονή.

Πως σας φαίνεται αυτή η νέα σειρά του Netflix; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

3 thoughts on “ΒΟΜΒΑ – Το Netflix ανακοίνωσε σειρά Assassin’s Creed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *