Το Black Adam απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Η πολυαναμενόμενη ταινία Black Adam με τον Dwayne Johnson απέκτησε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η ταινία των Warner Bros. και DC επικεντρώνεται στον Black Adam, τον κύριο αντίπαλο του Shazam. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του στούντιο, η ταινία θα φτάσει στις οθόνες των κινηματογράφων στις 29 Ιουλίου 2022 και αναμένεται “να αλλάξει την ιεραρχία δύναμης του Σύμπαντος της DC”. Τα γυρίσματα του της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Ανακοίνωση ημερομηνίας του “Black Adam”.

Στο “Black Adam” o Dwayne Johnson θα ενσαρκώσει τον ομότιτλο χαρακτήρα δίνοντας μας την origin ιστορία του γνωστού εχθρού του Shazam. Απ’ ό,τι ξέρουμε, ο πρωταγωνιστής θα ξεκινήσει ως κακός και στην πορεία της ταινίας θα εξελιχθεί σε αντιήρωα καθώς συγκρούεται με την JSA (Justice Society of America).

Ο χαρακτήρας αυτός δημιουργήθηκε το 1945 από τους Otto Binder και C. C. Beck, είναι προκάτοχος των ίδιων δυνάμεων με αυτές του Shazam και τις χρησιμοποιεί με αντίθετο τρόπο από αυτόν που πιστεύει το συμβούλιο.

Τα μέλη της Justice Society of America θα αποτελούν οι Pierce Brosnan ως Doctor Fate, Noah Centineo ως Atom Smasher, Aldis Hodge ως Hawkman και Quintessa Swindell ως Cyclone. Μαζί τους θα βρεθεί και η Sara Shahi ως μία καθηγήτρια και πολεμίστρια από το Kahndaq.

Την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Jaume Collet-Serra (Orphan, Jungle Cruise), το σενάριο έχει γραφτεί από τους Rory Haines και Sohrab Noshirvani, ενώ ο Hiram Garcia έχει αναλάβει χρέη παραγωγού μαζί με τους Johnson, Dany Garcia και Beau Flynn.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *