Αρκετές αλλαγές στο Spider-Man Remastered του PS5

Μέσα από το επίσημο PlayStation Blog, η Insomniac Games αποκάλυψε επιτέλους όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Marvel’s Spider-Man Remastered του PS5. Συγκεκριμένα η remastered έκδοση του αρχικού Spider-Man του 2018 έχει δεχθεί αρκετές βελτιώσεις.

Συγκεκριμένα τα περιβάλλοντα της πόλης έχουν ανανεωθεί για να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της νέας κονσόλας. Το remaster περιλαμβάνει βελτιωμένα 3D μοντέλα και πιο ρεαλιστικά materials, ενώ θα κάνει χρήση ray-tracing για τις αντανακλάσεις και τα ambient shadows.

Η πιο μεγάλη αλλαγή ήρθε στην αντικατάσταση του μέχρι πρότινος ηθοποιού που ενσάρκωνε τον άνθρωπο αράχνη, τον John Bubniak. Στην θέση του, το αμερικάνικο studio συνεργάζεται με τον Ben Jordan. Αυτή η αλλαγή έφερε ποικίλες αντιδράσεις με ένα αρκετά μεγάλο πλήθος των fans να αναφέρουν ότι η αλλαγή έγινε για να μοιάζει περισσότερο στον ηθοποιό του MCU, Tom Holland.

Με αφορμή την έντονη αντίδραση της κοινότητας ο Bryan Intihar, Creative Director της Insomniac, δήλωσε ότι έπειτα από συζητήσεις με την ίδια την ομάδα σχετικά με το μέλλον του εν λόγω franchise, έγινε εμφανές πως, για την παράδοση ακόμα πιο πιστευτών χαρακτήρων, καθίσταται απαραίτητη η εύρεση καλύτερης αντιστοιχίας με το ήδη υπάρχον έργο του ηθοποιού Yuri Lowenthal.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αλλαγή στο πρόσωπο του Spider-Man σε μία πολύ χαρακτηριστική σκηνή από το πρώτο παιχνίδι:

Στην συνέχεια δόθηκε ένα gameplay trailer όπου βλέπουμε τον τίτλο να τρέχει στα 60fps Performance Mode. Ακόμα η ομάδα ανάπτυξης τονίζει ότι τα loading screens θα είναι αστραπιαία.

ΤΙΜΗ

Το Marvel’s Spider-Man: Remastered περιλαμβάνεται στην Ultimate Edition του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, η οποία θα καταφθάσει στο PS5 έναντι €79.99.

Παράλληλα, τόσο στο PS4 όσο και στο PS5 θα κυκλοφορήσει και η απλή έκδοση του Miles Morales που θα κοστίζει €59.99. Όσοι θέλουν να κάνουν την μετάβαση στην Ultimate έκδοση θα μπορούν να αγοράσουν το αντίστοιχο paid-upgrade μέσα από το κεντρικό μενού.

Ποια είναι η στάση σας για την αλλαγή ηθοποιού; Πείτε μας στα σχόλια!

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *