Αποκαλύφθηκαν remakes των Pokemon Diamond και Pearl

Τα Pokemon Brilliant Diamond και Shining Pearl αποκαλύφθηκαν. Τα παιχνίδια είναι 3D remakes των τίτλων του Nintendo DS του 2006 και έρχονται στο Nintendo Switch.

Έχοντας ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του σημερινού Pokemon Presents, αυτά τα chibi-style remakes της τέταρτης γενιάς πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2021.

Οι Pokemon Brilliant Diamond και Shining Pearl προορίζονται ως «πιστά remakes» των αρχικών Diamond και Pearl. Αλλά αντί να γίνονται από το συνηθισμένο στούντιο, την Game Freak, γίνονται από την ILCA inc, η οποία έχει επίσης εργαστεί σε παιχνίδια όπως το Pokemon Home, και ήταν ένα στούντιο υποστήριξης για τα Nier Automata και Yakuza 0.

Τα παιχνίδια θα διευθύνουν ο αρχικός σκηνοθέτης των Diamond και Pearl, Junichi Masuda, καθώς και ο Yuichi Ueda της ILCA.

Τα remakes πάντως φημολογούνται εδώ και καιρό. Εν τω μεταξύ, η Game Freak εργάζεται στο Pokemon Legends Arceus, ένα παιχνίδι που λαμβάνει χώρα επίσης στην περιοχή Sinnoh, αλλά πολλά χρόνια στο παρελθόν σε μια περίοδο στυλιζαρισμένη όπως η φεουδαρχική Ιαπωνία.

Spread the love

One thought on “Αποκαλύφθηκαν remakes των Pokemon Diamond και Pearl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *