Ανακοινώθηκε το “Pokemon Legends: Arceus”

Η Game Freak ανακοίνωσε το Pokemon Legends: Arceus. Πρόκειται για ένα open-world action-RPG Pokemon παιχνίδι που βρίσκεται στο φεουδαρχικό παρελθόν της περιοχής Sinnoh (η τοποθεσία του Pokemon Diamond and Pearl). Θα έρθει στις αρχές του 2022 στο Nintendo Switch.

Δείτε το trailer μέσω του player που ακολουθεί:

Το gameplay έδειξε έναν κόσμο του παιχνιδιού που θυμίζει το Breath of the Wild. Καλύπτεται από άγρια Pokemon και εμφανίζει κάποια action mechanics. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί το πρώτο Pokedex του Sinnoh, και περιλαμβάνει εξερεύνηση, πιάσιμο Pokemon, και μια έκδοση των παραδοσιακών turn-based μαχών της σειράς.

Ο παίκτης θα ταξιδέψει έξω από το κεντρικό Sinnoh Village σε διαφορετικές περιοχές του region, χρησιμοποιώντας παραδοσιακά Pokeballs για να πιάσει τέρατα. Αντί για το παραδοσιακό capturing ωστόσο, η επίσημη ιστοσελίδα λέει ότι θα πρέπει να «τα παρατηρήσετε για να μάθετε τη συμπεριφορά τους, στη συνέχεια, προσεκτικά να τα πλησιάσετε, να στοχεύσετε καλά με την Poké Ball και να την εκτοξεύσετε!»

Δεν είναι το μόνο νέο παιχνίδι Pokemon Legends Arceus που εξελίσσεται στο Sinnoh. Καθώς ανακοινώθηκαν remakes των Pokemon Diamond και Pearl που θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2021.

Spread the love

One thought on “Ανακοινώθηκε το “Pokemon Legends: Arceus”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *