Ανακοινώθηκε το Life is Strange: True Colors (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στο ραντεβού της, η Square Enix ανακοίνωσε το επόμενο κεφάλαιο στο λατρεμένο franchise Life is Strange. Ο λόγος για το Life is Strange: True Colors, όπου θα απολαύσουμε το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το παιχνίδι, μας διηγείται την ιστορία της Alex Chen, η οποία προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του αδερφού της. Η gameplay ιδιαιτερότητα του επερχόμενου τίτλου είναι, η Alex μπορεί να ανιχνεύσει τα συναισθήματα των υπόλοιπων ανθρώπων. Για όσους δεν γνωρίζουν, σε κάθε τίτλο της σειράς, ο πρωταγωνιστής έχει κάποιες “ιδιαίτερες” δυνατότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι δεν το αναπτύσσει η αρχική ομάδα ανάπτυξης, αλλά από την Deck Nine. Πρόκειται για το ίδιο studio που μας είχε χαρίσει το Life is Strane: Before the Storm.

Το Life is Strange: True Colors αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia και PC. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ολόκληρο αυτή τη φορά και θα μπορείτε να βιώσετε μαζί όλα τα επεισόδια, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε.

Δείτε το trailer ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί:

Spread the love

One thought on “Ανακοινώθηκε το Life is Strange: True Colors (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *