Ανακοινώθηκε το ARK II, μια αποκλειστικότητα του Xbox Series

Κατά την διάρκεια των The Game Awards ακούσαμε τον οικοδεσπότη Geoff Keighley, να αποκαλύπτει ως κάτι “απροσδόκητο” το ARK II. Ο νέος τίτλος θα έχει ως πρωταγωνιστή τον αστέρα του Fast and Furious, Vin Diesel. Ακόμα, το Ark II θα είναι αποκλειστικό στα Xbox Series!

Να σημειωθεί ότι ενώ το ARK: Survival Evolved αποτελούσε έναν multiplayer survival τίτλο, το ARK II φαίνεται να ακολουθεί ένα story-driven single player μονοπάτι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα πάνω σε αυτό.

Ο Diesel δανείζει την φωνή του και το παρουσιαστικό του, στον Σαντιάγο. Έναν πολεμιστή που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια φυλή από αγριάνθρωπους, μέσα σε μια ζούγκλα γεμάτη με εχθρικούς δεινόσαυρους. Αρκετά πρωτότυπο σενάριο γενικώς αλλά προχωράμε.

Τέλος αναφέρουμε ότι μαζί με το παιχνίδι, θα έχουμε μια animated σειρά, με μερικά πολύ δυνατά ονόματα ηθοποιών που θα δανείζουν τις φωνές τους. Μερικά από αυτά είναι οι Russel Crowe, Jeffrey Wright, David Tennant, Gerard Butler, Michelle Yeoh, Malcolm McDowell, Elliot Page, Karl Urban και φυσικά ο ίδιος ο Vin Diesel.

Δείτε το trailer ανακοίνωσης μέσω του player που ακολουθεί:

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *