Αγγλία: Ομάδες κακοποιών κλέβουν Playstation 5 από φορτηγά εν κινήσει

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες σχετικά με το πώς εξαφανίζονται τα PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά ποτέ δεν περιμέναμε να ακούσουμε αυτό! Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα συμμορίες έκλεψαν PS5 από το πίσω μέρος των φορτηγών διανομών ενώ βρίσκονταν εκ κινήσει.

Η Times αναφέρει ότι τα PS5 , καθώς και τηλεοράσεις, καλλυντικά, κινητά τηλέφωνα και τσιγάρα έχουν κλαπεί από κινούμενα φορτηγά τουλάχιστον 27 φορές φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον αριθμό να αυξάνεται πλησιάζοντας την περίοδο των Χριστουγέννων. Η αστυνομία προφανώς επικοινώνησε με τις εταιρείες παράδοσης για την τακτική.

PS5
PS5

Όπως αναφέραμε στην έρευνά μας για τα ελλείποντα PS5 του Ηνωμένου Βασιλείου, οι εφοδιαστικές αλυσίδες όπως η Amazon έχουν υψηλή ασφάλεια στις αποθήκες και οι οδηγοί παράδοσης παρακολουθούνται στενά για να βεβαιωθεί ότι ολοκληρώνουν τα ταξίδια τους.

Ωστόσο, ένας καριερίστας εγκληματίας είπε στην Times ότι οι ανατροπές έχουν γίνει μια δημοφιλής τακτική ειδικά λόγω της συγκρίσιμης έλλειψης ασφάλειας. Ενώ οι παραδόσεις βρίσκονται σε κίνηση. Η αστυνομία ενημέρωσε ότι οι εταιρείες ενισχύουν την ασφάλεια ή μεταβάλλουν τις διαδρομές τους.

Αυτό βέβαια με τα PS5 στο Ηνωμένο Βασίλειο, οφείλεται στην εικόνα προβλήματος του λιανικού εμπορίου. Το οποίο με την σειρά του επεκτείνετε σε τιμές λιανικής, σε θέματα προ παραγγελίας και κυκλοφορίας. Ακόμα μέχρι και οργανισμούς scalping που χρησιμοποιούν bots καθώς και σε κλοπή.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *