Θα κυκλοφορήσει το God of War Ragnarok και στο PS4;

Μία από τις εκπλήξεις που είχαμε στο τελευταίο show της Sony για το PS5, ήταν η ανακοίνωση του God of War Ragnarok. Η χαρακτηριστική λεζάντα έγραφε ότι έρχεται στο PS5 το 2021. Κάτι όμως δεν γνωρίζουμε είναι αν ο μεγάλος αποκλειστικός τίτλος της Sony έρθει και στο PS4!

God f War Ragnarok

Συγκεκριμένα ρώτησαν τον CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan σχετικά με αυτό το θέμα με τον ίδιο να απαντά. “Συγγνώμη, δεν έχω τίποτα να πω για το θέμα σήμερα“.

Οπότε για την ώρα παραμένει άγνωστο εάν θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 4, ως cross-gen τίτλος. Σας υπενθυμίζουμε ότι άλλοι τίτλοι που είναι cross-gen είναι, το ολόφρεσκο Spider-Man Miles Morales και το Horizon Forbidden West.

Δεν μας φαινόταν περίεργο αν η Sony έβγαζε το καινούργιο God of War στο PS4, καθώς όπως δήλωσε θα συνεχίσει η υποστήριξη του για τα επόμενα 3 χρόνια. Κάτι που το θεωρεί απαραίτητο για την πλήρη μετάβαση στην νέα γενιά.

Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει το 2021 στο PlayStation 5. Το Playstation 5 θα καταφτάσει στην χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου.

Spread the love

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *